Viviana Sposub

Viviana Sposub are 24 de ani și este tot din Botoșani. Sexoasa Viviana Sposub este cea mai nouă achiziție PRO TV la emisiunea Vorbeşte lumea unde a devenit colegă cu Adela Popescu şi Cove.


Pin On Salvările Mele

Aceasta va dansa va cânta va prezenta vremea horoscopul și va aduce un zâmbet pe buze tuturor fanilor emisiunii Vorbește Lumea.

Viviana Sposub. I hope you like and enjoy the clips. A ajuns în televiziune după ce a prezentat meteo la Antena 1 în cadrul Observatorului prezentat de Mihai Jurca şi Andreea Gherasim. She has 30000 Instagram followers and 10000 subscribers on YouTube.

În plus are și o voce de senzație. Aceștia au criticat vestimentația brunetei spunând despre ea că are un stil prea sexy pentru acest format. În trecut a lucrat la Antena 1 și Pro Tv.

In September 2017 she appeared in a Andrei tefan Ropcea music video. Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum. Viviana Sposub is best known for being a Instagram Star.

Fotografii şi videoclipuri cu vedete românce. În cadrul unei emisiuni l-a cunoscut și pe actualul ei iubit George Burcea fostul soț al Andreei Bălan. Viviana Sposub s-a născut pe 21 iunie 1997 la Botoşani şi absolvit Liceul de Artă Ştefan Luchian unde a studiat şi muzica.

Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. Folosiţi căutarea înainte de a deschide un subiect nou. Viviana Sposub este o vedetă de televiziune din România fostă prezentatoare la Antena 1 și în prezent la Pro TV.

2 days agoViviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea în văzul tuturor pe pagina ei de Instagram. Odată cu apariția în show-ul de televiziune de la Kanal D Viviana a revenit în atenția publicului la fel și povestea ei de dragoste cu actorul George Burcea fostul soț al Andreei Bălan. Romanian social media star who became the weather anchor on the Antena 1 show Observatory in April 2018.

Share your videos with friends family and the world. My name is Bianca Sposub and this is my channel. Viviana Sposub este noua vedetă care a răspuns afirmativ provocării de a participa la Bravo ai Stil.

La momentul actual ea este concurentă în cadrul emisiunii Bravo ai stil. A intrat în competiţie la show-ul Kanal D Bravo ai stil. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Cine este Viviana Sposub noua co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea emisiune difuzată de Pro TVEi bine frumoasa brunetă vine direct de la concurentul direct Antena 1. Este o ipostază cu totul nouă pentru ea. Viviana Sposub prezintă Vorbește lumea alături de Adela Popescu și de Cove.

În primele zile petrecute la Vorbește Lumea Viviana a avut parte de câteva reacții negative din partea fanilor emisiunii. Deniswinch deceampulamare adinna2014 Mike_XXX. A fost în culise luni în ziua când a debutat Viviana Sposub și vă prezentăm noutăți despre frumoasa brunetă cu decolteu amețitor.

Viviana Sposub are 22 de ani a absolvit Liceul de Artă Ştefan Luchian din Botoşani ca şef de promoţie apoi a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare si Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București. Viviana Sposub a avut mai multe apariții la Tv. A prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1 și a fost co-prezentatoare la Vorbește Lumea în urmă cu doi ani.

Deși poate mulți se așteptau la un mare DA vedeta i-a cerut actorului să reconsidere. Viviana Sposub pe șleau despre George Burcea. Viviana Sposub a venit în Bucureşti pentru a-si continua studiile iar între timp a urmat cursurile Academiei de Televiziune Intact Media Academy care i-a deschis drumul spre o.

Toamna aceasta Viviana Sposub 24 ne-a surprins cu schimbarea pe care a ales să o facă. Frumoasa brunetă a lucrat până acum în televiziune dar intenționează să se dezvolte și pe alte planuri prin intermediul acestei emisiuni. Așadar și internauții au putut să-i afle răspunsul concurentei de la Bravo ai stil.

Viviana Sposub a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ceea ce se petrece între ea și George Burcea mai ales că de curând a decis să șteargă toate fotografiile pe care le avea cu actorul pe conturile ei de socializare. It contains videos with my little sister Viviana Sposub who is a singer and she won Miss Botosani. 176k Followers 439 Following 295 Posts - See Instagram photos and videos from Viviana Sposub vivianasposub.


Pin On Ape Culori


Gorgeous Weather Girl Makes It Impossible To Concentrate At The Forecast Hottest Weather Girls Girl Girls Out


Pin On De Cumparat


Pin On Sexy Girls


1 286 Aprecieri 6 Comentarii Viviana Sposub Viviana Sposub Pe Instagram Rome Inlovewiththisplace Summer Outfits Fashion Outfits


7 905 Aprecieri 70 Comentarii Viviana Sposub Viviana Sposub Pe Instagram Autumn Please Go Away Fashion One Piece Swimwear


Pin By Tv Magia On Gorgeous Tv Presenters From Around The World Indie Outfits Cute Casual Outfits Female Friends


Pin On Actrițe


6 816 Aprecieri 54 Comentarii Viviana Sposub Viviana Sposub Pe Instagram Oh Ramona Bacio Di Moda Fashion Dresses Jumpsuit


Gorgeous Weather Girl On Antena 1 Viviana Sposub Hottest Weather Girls Itv Weather Girl Itv Weather


Pin By Tv Magia On Hot Weather Girls Hottest Weather Girls Itv Weather Girl Itv Weather


All Eyes On This Hot Weather Girl Hottest Weather Girls Itv Weather Girl Itv Weather


Viviana Sposub Wiki Net Worth Tv Stars Fame


482 Aprecieri 6 Comentarii Viviana Sposub Viviana Sposub Pe Instagram Prom Night Prom Fun Amazin Evening Dresses Maxi Dress Formal Dresses Long


Pin On Dress Summer


Viviana Sposub Au Postat Pe Instagram Răspund La Comentarii Așa Că Hai Să Văd Ce Curiozități Aveți Vezi Toate Fotografiile Si Cli Fashion Style Women


2 487 Aprecieri 14 Comentarii Viviana Sposub Viviana Sposub Pe Instagram Paradise On Earth Greece Zakynthos Paradise On Earth Zakynthos Instagram


Viviana Sposub Wiki Height Net Worth Age Boyfriend Husband 2020 Net Worth Boyfriend Husband


Pin On Ape Culori

No comments :

Post a Comment

Leave A Comment...

               
         
close